Donateurs

Om te kunnen bestaan heeft een vereniging geld nodig. Zo ook FBL en alleen de contributie van de leden is daarbij niet genoeg. U kunt Drumfanfare FBL steunen door donateur te worden! Als donateur ontvangt u 4 keer per jaar ons Nieuwsbrief de "Efbéjeller". Hierin wordt u op de hoogte gehouden van nieuws, optredens, verslagen van optredens en andere nuttige informatie. Ook wordt u eens per jaar uitgenodigd om onze jaarlijkse bandavond bij te wonen. U kunt al donateur van FBL worden vanaf €12,50 per jaar! Vul daarvoor het bestemde formulier in en u krijgt dan automatisch de acceptgiro's thuisgestuurd. Ook eenmalige giften zijn uiteraard welkom! Deze kunt u overmaken op giro 24.34.08 t.n.v. penningmeester FBL o.v.v. "eenmalige gift".

Wilt u donateur worden van FBL en zo een bijdrage leveren aan onze vereniging? Vul dan het onderstaande formulier in! Velden met een * zijn verplicht

.

email address: