Waarom vriend worden van Drumfanfare FBL?

Als u vriend wordt van drumfanfare FBL steunt u een traditie die niet weg te denken is bij ons in Leiden. U geeft de mensen die van muziek houden en dit zelf graag beoefenen de mogelijkheid om dit voort te zetten binnen een leuke en gezellige vereniging.

Drumfanfare FBL is een lopend orkest voor jong en oud. Wij bestaan al meer dan 75 jaar en mogen we ons nog altijd springlevend voelen. Drumfanfare FBL kenmerkt zich door haar laagdrempeligheid, waardoor iedereen uit Leiden en omstreken tegen betaalbare tarieven kennis kan maken met muziek. Om het instrumentarium op peil te kunnen blijven houden, bladmuziek te kunnen blijven aankopen, de dirigentkosten te kunnen blijven betalen enz. enz. is steun van u nodig! Word daarom vriend van FBL!

Ja, ik wil vriend worden!
Vriend worden is heel eenvoudig, vul onderstaand veld in met uw gegevens, het bedrag dat u jaarlijks wilt schenken met uw IBAN-nummer. Tevens geeft u toestemming dat via een automatisch incasso het bedrag wordt afgeschreven van uw rekening.  U kunt ten alle tijden dit stopzetten.